Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

FAQ

Ik heb geen bevestigingsmail over mijn bestelling gekregen?

We hebben gemerkt dat onze mails soms door strenge firewalls aangemerkt worden als SPAM of niet aankomen.
Wij ontvangen je bestelling altijd en je krijgt altijd binnen 24 uur bericht.

Gaan we tijdens de workshop ook de Donkere Kamer (DOKA) in?

Nee, Bij ons ligt de nadruk op het fotograferen en alle keuzes die je daarbij moet maken. Natuurlijk kun je als je zelf je foto’s afdrukt nog extra invloed hebben op je beeld, maar bij ons ligt de nadruk allereerst op het maken van het beeld. Wel geven we in onze workshops informatie over het vervolgtraject zoals ontwikkelen, scannen, printen en presentatie

Moet ik zelf een camera meenemen?

Ja natuurlijk mag dat, maar dat hoeft niet. Als je zelf een camera bij je hebt kun je misschien gerichter vragen stellen over de werking daarvan. Neem je geen camera mee.. geen probleem. Onze workshops zorgen er voor dat je straks veel gerichter op zoek kunt gaan naar de camera die het beste bij je past.

Gaan we tijdens de workshop ook fotograferen?

Dat hangt er van af welke workshop je gaat volgen. Bij de meerdaagse avondcursus krijg je bijvoorbeeld opdrachten die je in je eigen tijd moet fotografen en die we dan in de les bespreken.

Is er een lunch inbegrepen?

Dit hangt af van de locatie waar de workshop plaatsvindt. In Heemstede zal de lunch verzorgd worden. In Zandvoort leert de ervaring dat liever iedereen voor zich een uurtje de boulevard op gaat of bij een strandtent tussen de middag eet. Als er genoeg animo is om gezamenlijk te eten, dan kunnen wij ook ruimte reserveren.

Kan ik bij jullie parkeren?

In Heemstede zijn voldoende gratis parkeerplekken beschikbaar. In Zandvoort bevindt onze locatie zich vlakbij de boulevard en het NS-station. De workshops beginnen om 10:00 uur en vaak is er dan nog voldoende plek op de Boulevard om daar (betaald) te parkeren. Makkelijker is het om met de trein te komen. Het is maar 2 minuten naar onze locatie.